Magnolia

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 yumurta sarısı
  • 2 yemek kaşığı buğday nişastası
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 paket krema
  • 1 paket vanilya
  • 2 paket bisküvi
  • Dilediğiniz meyve

Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvilerimizi rondo dan geçirelim toz hale getirip kenarda bekletelim.
  2. Krema ve vanilya hariç tüm materyalleri tenceremize alalım orta ateşte durmadan karıştıralım.
  3. Kıvam alınca ateşten alalım krema ve vanilyayı ek edip karıştıralım. Muhallebimizi blenderdan geçirelim. (bu süreç kıvamını daha hoş yapacak)
  4. Rondo dan geçirdiğimiz bisküvileri kaplarımıza kaşık yardımı ile alt katman olarak koyalım, üzerine muhallebimizden koyup dilimlediğiniz meyveler den kabımızın kenarlarına sıralayalım. Bir kat daha bisküvi dökelim. Bir kat daha muhallebi ek edelim. Son katman olarak bisküvilerimizi kaplarımıza koyalım.
  5. Üzerini dilediğiniz üzere süsle süsleyebilirsiniz (dilerseniz meyve de kullanabilirsiniz) Muhallebimiz hazır. Afiyet olsun.

Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

En İyi Karamel Sos
Pirinç Pilavı
Tavuklu Patates
Havuç Taratorlu Kuskus
Ispanak Kol Böreği
Kereviz Salatası (Süslü)
Hdabla | © 2025 |