Kereviz Salatası (Süslü)

Kereviz Salatası (Süslü) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg kereviz
  • 1 kase yoğurt
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 1 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Biraz dereotu

Sunum yapmak için;

  • Portakal
  • Nar
  • 1 adet limon

Kereviz Salatası (Süslü) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kerevizlerimizi soyup rendeleyelim direk bir limon sıktığımız suyun içine koyalım ki kerevizlerimiz kararmasın bembeyaz kalsın vaktiniz varsa bir saat limonlu su da beklesin.
  2. Bir kapta yoğurt, tuz, mayonez, sarımsak biraz da dereotu ekleyip, karıştıralım limonlu suda bekleyen kerevizleri süzeğe koyup yeterlice süzelim, akabinde yoğurtlu karışıma katalım.
  3. Portakalı ortadan kesip içini yeterlice temizleyelim akabinde kerevizli yoğurttan koyup üzerine de nar ve dereotuyla süsleyip, sunum yapalım.

Kereviz Salatası (Süslü) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hamburger
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Un Kurabiyesi
Piliç Topkapı
Çikolatalı Meyveli Pasta
Fırında İstiridye
Tavada Pırasalı Yeşil Soğan Mücveri
Pastane Poğaçası
Hdabla | © 2025 |