Emziren Anneler İçin Tarif

Emziren Anneler İçin Tanım Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 avuç kuru dut
  • 7 adet hurma
  • 5 adet incir
  • 2-3 bardak su

Süslemek için;

  • 1 yemek kaşığı tahin
  • 3 adet ceviz

Emziren Anneler İçin Tanım Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye su ekleyip ve gereçleri doğrayıp bir taşım kaynatın. 5 dakika demlensin.
  2. Suyunu süzün dökmeyin. İçmek için suyu.
  3. Kalanını doğrayıcıdan geçirin.
  4. Kasenize aktarıp tahin ve ceviz ile süsleyerek hem yiyin hem de suyunu için. İşte bu kadar.
  5. Günlük 3 litre su içmeyi unutmayın. Afiyet olsun.🥰

Emziren Anneler İçin Tanım Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Leopar Desenli Rulo Pasta
Manca Yemeği
Bayatlamayan File Bademli Portakallı Kurabiye
İslim Kebabı (Parça Etli Ve Özel Soslu)
Portakallı Kek
3 Malzeme İle Nefis Tuzlu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |