Humus (Süt İle)
Humus (Süt İle) Tanımı İçin Malzemeler
- 200 gram haşlanmış nohut
- 6 yemek kaşığı tahin
- 4 yemek kaşığı süt
- 75 ml zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı limon suyu
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1’er çay kaşığı karabiber
- Kimyon
- Pul biber
- Tatlı toz kırmızı biber
Humus (Süt İle) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bu humusu yiyen herkes çok seviyor ve tanımını soruyor.
- Akşamdan ıslattığınız ve haşlayıp, kabuklarını soyduğunuz nohut ile daha lezzetli olur.
- Tüm gereçleri rondoya koyup, pürüzsüz olana kadar çekin.
- Eğer tahininiz koyu kıvamda olduğu için karışım koyu olduysa, biraz daha zeytinyağı yahut çok az daha süt ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Humus (Süt İle) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







