Humus (Süt İle)

Humus (Süt İle) Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram haşlanmış nohut
  • 6 yemek kaşığı tahin
  • 4 yemek kaşığı süt
  • 75 ml zeytinyağı
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı limon suyu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1’er çay kaşığı karabiber
  • Kimyon
  • Pul biber
  • Tatlı toz kırmızı biber

Humus (Süt İle) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bu humusu yiyen herkes çok seviyor ve tanımını soruyor.
  2. Akşamdan ıslattığınız ve haşlayıp, kabuklarını soyduğunuz nohut ile daha lezzetli olur.
  3. Tüm gereçleri rondoya koyup, pürüzsüz olana kadar çekin.
  4. Eğer tahininiz koyu kıvamda olduğu için karışım koyu olduysa, biraz daha zeytinyağı yahut çok az daha süt ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun.

Humus (Süt İle) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karamelli Sütlü Tatlı
Patatesli Pide (Kır Pidesi)
Borcamda 24 Dilim Vişneli Yaş Pasta Tarifi – Kalabalık Aileler İçin Mükemmel (Videolu)
Tam Ölçülü Etsiz Çiğ Köfte (Et Yok Ama Tadı Efsane)
Hünkar Beğendi
Enginarlı Pilav (Bahar Pilavı) (Videolu)
Hdabla | © 2025 |