En İyi Karamel Sos

En Düzgün Karamel Sos Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı toz şeker (200 ml bardak)
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 paket krema

En Düzgün Karamel Sos Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 bardak şekeri ocağa alıp hiç karıştırmadan eritelim.
  2. Altı çok açık olmasın şeker yanabilir.
  3. Eriyen şekere 1 yemek kaşığı tereyağ ekleyip karıştırılalım.
  4. Tereyağ eridikten sonra 1 paket kremayı da ekleyip pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırınca altını kapatalım sosumuz hazır.
  5. Soğumaya bırakalım.

En Âlâ Karamel Sos Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cennet Hurmali Smooth
Tavuk Baget Haşlama
Kol Böreği
Orijinal Pastane Supanglesi
Tavada Mantarlı, Sucuklu Bayat Ekmek Böreği (Pizza Tadında Aşırı Güzel Pratik)
Enfes Kupta Porsiyonluk Tiramisu
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet