En İyi Karamel Sos

En Düzgün Karamel Sos Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı toz şeker (200 ml bardak)
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 paket krema

En Düzgün Karamel Sos Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 bardak şekeri ocağa alıp hiç karıştırmadan eritelim.
  2. Altı çok açık olmasın şeker yanabilir.
  3. Eriyen şekere 1 yemek kaşığı tereyağ ekleyip karıştırılalım.
  4. Tereyağ eridikten sonra 1 paket kremayı da ekleyip pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırınca altını kapatalım sosumuz hazır.
  5. Soğumaya bırakalım.

En Âlâ Karamel Sos Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıyırkıyır Kalburabastı
Şekerpare
Kardelen Pasta
Şekerpare
Kadayıflı Muhallebi
Süt Ve Yoğurtla Yapılan Pofuduk Poğaçalar
Hdabla | © 2025 |