Yumuşacık Muffin

Yumuşacık Muffin Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 2 su bardağı şeker
  • 2 su bardağı süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 4 yemek kaşığı kakao
  • Aldığı kadar un

Yumuşacık Muffin Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şeker köpük köpük olana kadar çırpılır.
  2. Sonra süt, sıvı yağ eklenip tekrar karıştırılır.
  3. Ardından kakao, vanilya, kabartma tozu eklenip yavaş yavaş un eklenir.
  4. Kakao az yada çok gelirse kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz.
  5. Kek hamuru çok akışkan olmayacak halde ayarlanır.
  6. Önceden ısıtılmış 170 derece fanli alt üst fırında en altın bı üst rafinda 13 dk pişirilir. (yine de denetim ediniz. Bu dk bejim fırının dakikasidir).
  7. Bu ölçüyle 12li muffinden 3 defa pişiriliyor.
  8. Toplamda 36 adet top kek çıkıyor. Yumuşacık.
  9. İyice soğuduktan sonra kapaklı saklama kabına konulup dolapta koruma edilir.

Yumuşacık Muffin Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Ekmek
Tiriliçe (Pastane Tarifi Büyük Borcama Göre Ölçü)
Mercimekli Tarhana Çorbası
Kahvaltı Menüsü
Krep
Mayalı Poğaça
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet