Pekmezli Muhallebi

Pekmezli Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı su
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı sıvı pekmez
  • 1 su bardağı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağ yahut margarin yahut sıvı yağ

Pekmezli Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyalleri çırpıcı yardımıyla uygunca karıştıralım.
  2. Ocağımıza alıp yoğunlaşıncaya kadar pişirelim.
  3. Koyulaşan muhallebiye 1 yemek kaşığı tereyağ yahut margarin yahut bir yemek kaşığı sıvı yağ ekleyerek karıştıralım.
  4. Kaselerimize hisse edelim.
  5. Üzerine ister ceviz ister fıstık ekleyebilirsiniz.
  6. Sıcak yahut soğuk tüketebilirsiniz. 👌🫠.

Pekmezli Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğanlı Lor Kavurması
Cevizli Sucuk
Ramazan Tatlısı
Arabaşı Çorbası
Yöresel Turşu Kavurma (Karadenize Ait Mutlaka Deneyin)
Kavrulmuş Arpa Şehriyeli Havuç Salatası
Hdabla | © 2024 |