Yoğurtlu Havuç ve Kabak Tarator

Yoğurtlu Havuç ve Kabak Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 orta uzunluk havuç (isteğe nazaran artırılabilir)
  • 1 orta uzunluk kabak
  • 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Yaklaşık 1 su bardağı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı mayonez (isteğe bağlı)
  • Tuz

Yoğurtlu Havuç ve Kabak Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları rendeleyin, zeytinyağında tuz ilavesiyle orta ateşte sotelerken suyunu çektirin.
  2. Kabakları rendeleyip suyunu sıkarak havuçların üzerine ekleyin ve birlikte pişirin. Pişen karışımı soğumaya bırakın.
  3. Soğuduktan sonra yoğurt, mayonez ve isteğe nazaran biraz daha tuz ekleyerek karıştırın.
  4. Servis ederken üzerini zeytinyağı ve dereotuyla süsleyebilirsiniz.

Yoğurtlu Havuç ve Kabak Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kakaolu Portakallı Haşhaşlı Kurabiye
Katmer
Kfc Tadında Tavuk Nugget
Peynir Dolgulu Yağlı Biber
Elmalı Kurabiye
Sıvı Yağlı Kıtır Kurabiye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet