Krem Şantili Supangle

Krem Şantili Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağından iki parmak eksik nişasta
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 200 ml sıvı krema

Piştikten sonra eklenecekler;

  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 su bardağı buzlu su
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket bitter çikolata
  • 1 paket sade çikolata

Arası için;

  • 1 paket krem şanti
  • 1 çay bardağı soğuk süt

Krem Şantili Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle krem şantinizi yaparak başlayın soğuması için dolaba kaldırın.
  2. Ardından tencereye nişasta ,şeker ve kakaoyu alın düzgünce karıştırın.
  3. Üzerine süt ile kremayı ekleyin, iyice karıştırın ocağı yakıp üzerine tencereyi koyup katılaşıncaya kadar karıştırın.
  4. Katılaşınca ocağın altını kapatıp içerisine tereyağı vanilya ve çikolataları ek ederek uygunca karıştırın.
  5. Son olarak buzlu suyunuzu dökerek tekrar suyu çekene kadar karıştırın .
  6. Soğuması için bir kenara alın .
  7. Soğuyana kadar iki dakikada bi karıştırın üzeri yüz tutmasın bu süreci soğuyana kadar yapın.
  8. Soğuduktan sonra servis yapacağınız tabaklara yarıya gelmeyecek kadar koyun.
  9. Üzerine krem şanti ekleyin ,ardından tekrar çikolata sosunuzu dökün, soğuması için en az iki saat dolapta dinlendirin.
  10. Soğuduktan sonra dilediğiniz halde süsleyip servis edebilirsiniz. Denemenizi tavsiye ederim şimdiden deneyecek olanlara afiyet olsun 🍮💐.

Krem Şantili Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Redvelvet Pasta (Rengide Tadıda Efsane)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gelin Pastası
Kabak Ve Yulaflı Omlet
Tavuklu Kıtır Ekmekli Diyet Bowl
Kıymalı Sebzeli Makarna (Spagetti )
Tırşık
Fırında Hamsi Pişirme Tarifi
Hdabla | © 2024 |