Un Kurabiyesi

Un Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram margarin yahut tereyağ
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 2 çay bardağı nişasta
  • 1,5 çay bardağı un
  • 1 paket vanilin
  • 1 tatlı kaşığı tarçın (isteğe göre)

Üzeri için(isteğe bağlı);

  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 tatlı kaşığı tarçın

Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağ hariç bütün materyalleri harmanlayıp elekten geçiriyoruz.
  2. Yağı ekleyip güzelce yoğuruyoruz.
  3. Fındıkla ceviz ortası bir büyüklükte yuvarlayıp hazırlıyoruz.
  4. 180 derece evvelce ısıtılmış fırında 10-15 dakika pişiriyoruz.
  5. Üzerine tarçınla pudra şekerini harmanlayıp, elekle serpiyoruz.

Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fasülye Diplesi
Yoğurt Mayalama
Kabak Tatlısı
Su Tatlısı
Hamburger Ekmeği
Zerdeçallı Yoğurt Çorbası
Hdabla | © 2025 |