Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kilo balkabağı
  • 2 su bardağı şeker (şeker oranı damak zevkine uygun düzenlenebilir)

Süsleme için;

  • Ceviz
  • Tahin

Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Balkabakları yıkanıp tencereye alınır, üzerine toz şeker dökülüp kısık ateşte pişirilir.
  2. Ben genelde sabahtan kabakları yıkayıp şekeri üstüne döküp bekletip akşam üstü pişiriyorum.
  3. Kabaklarımızın piştiğini denetim ederek ocaktan akalım.
  4. İster sade ister üstünü süsleyerek servis yapalım. Afiyet olsun.

Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Yaş Haşhaşlı Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kornişon Turşu
Nişastalı Elmalı Kurabiye
Antep Maraş Karışık Lahmacun Tarifi (Taş Fırında)
Patates Yuvasında Yumurta
Kakolu Kek
Çay Saati Menüsü 3
Hdabla | © 2024 |

betkolik betcio betzula betgit tempobet sahabet betmoon starzbet tipobet Hostes Başkent Haber sahabet ömer betgar bahiscom bahiscom