Su Böreği Tadında Aşırı Pratik Tepsi Böreği

Su Böreği Tadında Çok Pratik Tepsi Böreği Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket hazır yufka (5-6 adet)
Sosu için;
- Yarım su bardağı süt
- Yarım su bardağı su
- Yarım su bardağı sıvı yağ
İç gereç;
- Dilediğiniz iç malzemeyi tercih edebilirsiniz
Üzeri için;
- 2 adet yumurta
- Tercihen susam
- Çörekotu
- Haşhaş
Su Böreği Tadında Çok Pratik Tepsi Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle sosumuz için gerekli olan tüm gereçleri uygun bir kabın içerisinde karıştıralım.
- Sonrasında 1 adet yufkayı tepsinin tabanını yağlayarak düzgün bir formda serelim.
- Ardından 1 yufkayı 3-4 eşit kesime ayırarak hazırlamış olduğumuz sosa batırıp çıkaralım ve yufkanın üzerine ekleyelim.
- Ardından hazırlamış olduğumuz iç materyalin yarısını ekleyip üstüne kalan 2 adet yufkayı kesimlere ayırıp sosa bulayıp birebir süreci tekrarlayalım.
- Son kalan yufkayı böreğimizin üstüne sererek üstüne yumurtamızı sürüp dilimleyelim.
- 200 derece fırında alt üst kızarana kadar pişirelim şimdiden deneyenlere afiyet şifa olsunnnnm❤️🌸🙏.
Su Böreği Tadında Çok Pratik Tepsi Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









