Sebzeli Ve Tavuklu Noodle

Sebzeli Ve Tavuklu Noodle Tanımı İçin Malzemeler
- 6 kesim noodle (300 gr.)
- 800 gram tavuk göğsü
- 1 adet kapya biber
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet havuç
- 1 çay bardağından 1 parmak eksik soya sosu
- Sıvıyağ
- 2 yemek kaşığı susam (isteğe bağlı, ben eklemedim)
- 1 litre sıcak su
Sebzeli Ve Tavuklu Noodle Tanımı Nasıl Yapılır?
- Temizlediğimiz sebzelerimizi ve tavuğumuzu küçük küçük doğrayalım.
- Sıvıyağ ile hepsini çok karıştırmadan kavuralım (isterseniz farklı tencerelerde pişirip sonra da birleştirebilirsiniz. ).
- Tavuklu zerzevat harcımız hazır hale geldiğinde soya sosumuzu ekleyelim ve son bir kere karıştırıp ocağın altını kapatalım.
- Bu ortada harcımızın hazır olmasına yakın öbür bir tencerede sıcak su ile noodlelarımız hazır hale gelene kadar pişirelim ki birebir anda hazır olmuş olsunlar.
- Noodlelarımızın hazır hale gelmesi 6-7 dk üzere sürüyor. Hazır hale gelen noodle’larımızı tavuklu zerzevat harcımızın üzerine ekleyerek güzelce karıştıralım. Sıcak olarak servis yapalım. Şimdiden afiyet olsun:)
Sebzeli Ve Tavuklu Noodle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







