Sebzeli Ve Tavuklu Noodle

Sebzeli Ve Tavuklu Noodle Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 kesim noodle (300 gr.)
  • 800 gram tavuk göğsü
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet havuç
  • 1 çay bardağından 1 parmak eksik soya sosu
  • Sıvıyağ
  • 2 yemek kaşığı susam (isteğe bağlı, ben eklemedim)
  • 1 litre sıcak su

Sebzeli Ve Tavuklu Noodle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Temizlediğimiz sebzelerimizi ve tavuğumuzu küçük küçük doğrayalım.
  2. Sıvıyağ ile hepsini çok karıştırmadan kavuralım (isterseniz farklı tencerelerde pişirip sonra da birleştirebilirsiniz. ).
  3. Tavuklu zerzevat harcımız hazır hale geldiğinde soya sosumuzu ekleyelim ve son bir kere karıştırıp ocağın altını kapatalım.
  4. Bu ortada harcımızın hazır olmasına yakın öbür bir tencerede sıcak su ile noodlelarımız hazır hale gelene kadar pişirelim ki birebir anda hazır olmuş olsunlar.
  5. Noodlelarımızın hazır hale gelmesi 6-7 dk üzere sürüyor. Hazır hale gelen noodle’larımızı tavuklu zerzevat harcımızın üzerine ekleyerek güzelce karıştıralım. Sıcak olarak servis yapalım. Şimdiden afiyet olsun:)

Sebzeli Ve Tavuklu Noodle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Glütensiz Dere Otlu Poğaça
Sürülebilir Çikolatalı Islak Kek
Tart Kalıbında Prenses Tacı
Damla Çikolatalı Cevizli Çatlak Kurabiye
Yaprak Sarma
Elmalı Pamuk Kek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet