Pembe Yulaf

Pembe Yulaf Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı ince öğütülmüş yulaf
  • 1 su bardağı süt
  • 7-8 adet vişne (renklendirmek için) (kırmızı meyvelerin hepsi olur)

Üzeri için;

  • Chia tohumu -hindistan cevizi -müsli (opsiyonel)

Pembe Yulaf Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sütü yulafı ve vişneyi blender’a koyup homojen bir kıvam elde edene kadar çekelim.
  2. Daha sonra pişirelim.
  3. İstediğimiz bir kaseye ekleyip üzerine süsleyelim sunum kısmı sizlere kalmış afiyet olsun.

Pembe Yulaf Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fasülye Diplesi
Çıtır Kereviz Salatası
Cennet Elmalı Sütlü Tatlı (Videolu)
Çıtır Tavuk Kızartması Tarifi
Tahinli Piyaz
Çikolata Kaplı Fıstıklı Kıyır Kurabiye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet