Pastane Bezesi
Pastane Bezesi Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet l uzunluk yumurta akı
- Bir tutam tuz
- 3 büyük çay bardağı pudra şekeri
Pastane Bezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle ayırdığımız üç yumurta akını ve bir tutam tuzu traş köpüğü kıvamına gelene kadar çırpalım .
- Bu müddet uzun olmuyor, sonra 3 çay bardağı pudra şekerini koyarak her bi bardağı koyduğumuzda çırpalım.
- Tam 15 dkda istenilen kıvamı alıyor ,beze hamurunu sıkma torbasına duyu takarak yağlı kağıt serilmiş fırın kabına istediğimiz boyutta sıkalım.
- 100 derecede 50-55 dk pişirelim ,fırından fırına farklılık gösterir dikkat edelim bezeler beyaz kalacak.
Pastane Bezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









