Pastane Bezesi

Pastane Bezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet l uzunluk yumurta akı
  • Bir tutam tuz
  • 3 büyük çay bardağı pudra şekeri

Pastane Bezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle ayırdığımız üç yumurta akını ve bir tutam tuzu traş köpüğü kıvamına gelene kadar çırpalım .
  2. Bu müddet uzun olmuyor, sonra 3 çay bardağı pudra şekerini koyarak her bi bardağı koyduğumuzda çırpalım.
  3. Tam 15 dkda istenilen kıvamı alıyor ,beze hamurunu sıkma torbasına duyu takarak yağlı kağıt serilmiş fırın kabına istediğimiz boyutta sıkalım.
  4. 100 derecede 50-55 dk pişirelim ,fırından fırına farklılık gösterir dikkat edelim bezeler beyaz kalacak.

Pastane Bezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karamelize Elmalı Kek
Simit Poğaça
Kıbrıs Tatlısı
Puff Puff Kabaran, Tam Ölçülü Hamburger Ekmeği Tarifi! (Videolu)
Bayatlamayan Pastane Kurabiyesi
Orman Meyveli Tart Kek
Hdabla | © 2025 |