Neslişah Sultan Saray Limonatası (Efsane)
Neslişah Sultan Saray Limonatası (Efsane) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 demet taze nane
- Yarım su bardağı toz şeker
- 4 adet limon
- 3 su bardağı içme suyu
Neslişah Sultan Saray Limonatası (Efsane) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Taze nane yapraklarını ayıklayıp yıkayıp suyunu süzün.
- Limonların suyunu süzün.
- Mutfak robotunun doğrayıcı kısmına nane yapraklarını ve toz şekeri koyup püre haline getirin limonların suyunu sıkın püre haline getirilmiş nane yapraklarını süzgeçten geçirin kaşıkla ezerek posasını çıkarın.
- Son olarak limon suyu ve içme suyunu ekleyip karıştırın akabinde buzdolabına koyup soğuk servis edin.
Afiyet olsun.
Neslişah Sultan Saray Limonatası (Efsane) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






