Kumru

Kumru Tanımı İçin Malzemeler

  • Ekmek
  • 1 küçük patates
  • 5 küçük sosis
  • 1 kornişon turşu
  • 6 dilim sucuk
  • 3 dilim kaşar peyniri
  • Tuz
  • Sıvı yağ
  • Margarin
  • Ketçap
  • Mayonez

Kumru Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patates ve sosisi jülyen doğrayın,.
  2. Patatesi sıvı yağ da sosisi margarin ile kızartın.
  3. Kornişonu yuvarlak doğrayın sucuğu da birebir formda.
  4. Önce patatesi kızartın sonra sosisi en son sucuğu kızartın.
  5. Ekmeğin kenarını kesip evvel sosisleri üzerine patates ve turşuyu yerleştirin, ince dilimlenmiş kaşar peyniri de ortasına ekleyip tost makinesinde kaşar peynir eriyene kadar pişirin, eridikten sonra servis tabağına alıp ketçap mayonez ekleyin.
  6. Ben bayat ekmekten yaptığım için dağıldı haberiniz olsun. Deneyecek olanlara ~afiyet olsun~.

Kumru Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Borcamda Tavuk Kebap
Glutensiz Mayasız Ekmek
Çiçek Kurabiye
Yoğurtlu Sebzeli Kabak Salatası
Tiramisu
Annemin Tarifiyle Mantar
Hdabla | © 2024 |