Borcamda Tavuk Kebap

Borcamda Tavuk Kebap Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk göğüs
  • 2 adet kapya biber
  • 2 adet yeşil biber
  • Çeyrek demet maydanoz
  • 1 çay bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ
  • Tuz
  • Kekik
  • Kimyon
  • Kırmızı toz biber
  • Karabiber

Borcamda Tavuk Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuğu rondodan geçirelim, kıyma kıvamına gelene kadar.
  2. Biberleri ve maydanozuda rondodan geçirelim. Borcama koyalım. Ü
  3. zerine sıvı yağ ve baharatları ekleyip çizikler atalım.
  4. 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim.

Borcamda Tavuk Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Efsane Elmalı Cevizi Kek
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Zeytinyağlı Biber Dolması
Terbiyeli Tavuk Çorbası ( Şehriyeli)
Tavuk Köftesi
Brokolili Arpa Şehriye Pilavı
Mozaik Pasta
Pastane Poğaçası
Hdabla | © 2025 |