Kaşarlı Köfte

Kaşarlı Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram kıyma
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 1 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı galeta (klasik küçük bardak)
  • Tuz
  • 1 fiske karabiber
  • 100 gram kaşar rendesi
  • 8 kısım maydanoz yaprağı

Kızartmak için;

  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ (tereyağıda kullanabilirsiniz)

Kaşarlı Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hızlıca başlayalım rendelenmiş kaşar dışında tüm materyalleri yoğurma kabımıza alalım güzelce yoğuralım.
  2. Tüm gereç birbiriyle özleştikten sonra kaşar rendemizi ekleyelim 1-2 çeşit daha yoğurup form verelim (zamanınız varsa dolapta dinlendirebilirsiniz ve buzluğada form verip atabilirsiniz)
  3. Şekil verdiğimiz köftelerimizi 3 yemek kaşığı yağ döküp kızdırdığımız tavada önlü artlı pişirelim (dilerseniz tereyağıda kullana bilirsiniz) deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🤗

Kaşarlı Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Borcamda Adana Kebap
Muhteşem Kısır Tarifi
Çıtır Tavuk
Yoğurtlu Bakla Mezesi (Taze Baklaya Bayılacaksınız)
Tuzsuz Nafiye (Tahin İle Fark Yarattı) (Videolu)
Balkabağı Çorbası
Hdabla | © 2025 |