Borcamda Adana Kebap

Borcamda Adana Kebap Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram kıyma
- 2 âdet kapya biber️
- 2 adet yeşil biber
- 2 adet soğan
- 2-3 diş sarımsak
- 1 tutam maydanoz
- Karabiber
- Kırmızı toz biber
- Kimyon
- 1 yemek kaşığı salça
- 2-3 yemek kaşığı zeytinyağ
Borcamda Adana Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?
- Uygun bir karıştırma kabına alalım zerzevatları robottan geçirelim baharatları, zeytinyağ, tuzu, salçamızı ek edelim uygunca yoğuralım borcama eşit biçimde yayalım, ince dilim formunda uzunlamasına keselim, üzerine spatulayla biçim verelim.
- 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim afiyet olsun.
- Sunum için soğanı karamalize edelim köftenin yanında kusursuz oluyor.
Borcamda Adana Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
