Borcamda Adana Kebap

Borcamda Adana Kebap Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram kıyma
  • 2 âdet kapya biber️
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet soğan
  • 2-3 diş sarımsak
  • 1 tutam maydanoz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • Kimyon
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2-3 yemek kaşığı zeytinyağ

Borcamda Adana Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir karıştırma kabına alalım zerzevatları robottan geçirelim baharatları, zeytinyağ, tuzu, salçamızı ek edelim uygunca yoğuralım borcama eşit biçimde yayalım, ince dilim formunda uzunlamasına keselim, üzerine spatulayla biçim verelim.
  2. 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim afiyet olsun.
  3. Sunum için soğanı karamalize edelim köftenin yanında kusursuz oluyor.

Borcamda Adana Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Sebze Sote
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sosisli Muffin
Sofraların Vazgeçilmez Mezesi Fırında Kaşarlı Mantar
Fırında Kendi Derisiyle Kaplamalı Tavuk Kalça
Yufka Böreği
Anne Köftesi
Nugget
Hdabla | © 2025 |