Karnabahar Kızartması

Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orta uzunluk karnabahar

Sosu için;

  • 1 su bardağı yoğurt
  • Yarım su bardağı un
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 adet yumurta

Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle karnabaharları küçük küçük doğrayıp suda 2-3 dakika haşlıyoruz haşlanıp süzdüğümüz karnabaharları soğumaya bırakıyoruz.
  2. Daha sonra sosunu hazırlıyoruz. Bütün gereçleri çırpıp karnabaharları içerisine bırakıyoruz.
  3. Sosuyla karnabaharı uygunca harmanlıyoruz, daha sonra kızgın yağda kızartıyoruz bu biçimde çıtır çıtır oluyor.
  4. Üzerine sarımsaklı yoğurtta dökebilirsiniz.

Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şekersiz Bal Kabaklı Cheesecake
Patates Krep Sandviç
Kolay Kekli Tiramisu (Videolu)
Patlıcanlı Çıtır Börek
Sebzeli Şehriye Pilavı
Kabak Tatlısı (Tencerede)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet