Karnabahar Kızartması

Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet orta uzunluk karnabahar
Sosu için;
- 1 su bardağı yoğurt
- Yarım su bardağı un
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 adet yumurta
Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle karnabaharları küçük küçük doğrayıp suda 2-3 dakika haşlıyoruz haşlanıp süzdüğümüz karnabaharları soğumaya bırakıyoruz.
- Daha sonra sosunu hazırlıyoruz. Bütün gereçleri çırpıp karnabaharları içerisine bırakıyoruz.
- Sosuyla karnabaharı uygunca harmanlıyoruz, daha sonra kızgın yağda kızartıyoruz bu biçimde çıtır çıtır oluyor.
- Üzerine sarımsaklı yoğurtta dökebilirsiniz.
Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
