Kabak Çorbası

Kabak Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet dilimlenmiş kabak
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
  • 1 su bardağı su

Kabak Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabak, patates, havuç, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı suyu ocağa alıp kaynatalım.
  2. Haşlanan sebzelerimizi süzgeç yardımıyla ezip tencereye boşaltalım. Daha sonrası günlerde bebişlerimize verelim afiyet olsun.

Kabak Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yeşil Soğanlı Ayranlı Tel Şehriye Çorbası
Fellah Köftesi
Fırında Levrek
Karnabahar Kızartması
Yumurtalı Nohut Ezmesi
Ağlayan Pasta
Hdabla | © 2025 |