Hurma Topları

Hurma Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram hurma
  • Sıcak su (hurmaları ıslatmak için)
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 2 yemek kaşığı fındık ezmesi

Üzeri için;

  • Toz hindistan cevizi

Hurma Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hurmaları sıcak suda on dakika bekletip, süzüyoruz.
  2. Rondoya tüm materyalleri döküp hurmalar ezilene kadar rondodan geçiriyoruz.
  3. Kaşık yardımıyla yada eldiven takarsanız elde de yapabilirsiniz kolay oluyor şekillendirmesi, şekillendirip hindistan cevizi dolu kasede etrafını beyaza buluyoruz. Dolapta bir mühlet dinlendirip, tüketebilirsiniz.

Hurma Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantar Kurabiyesi
Topal Tavuk
Acuka (Meze)
Fırında Levrek
Ay Tatlısı (Baklava Tadında)
Şeftalili Parfe (Videolu)
Hdabla | © 2025 |