Acuka (Meze)

Acuka (Meze) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı biber salçası ️
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 diş rendelenmiş sarımsak
  • Yarım çay bardağı galeta unu
  • 1 su bardağı ceviz içi
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Acuka (Meze) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri mutfak robotundan geçirilir ve hazır üzerine zeytinyağı ekleyerek servis edebilirsiniz .
  2. Kavanozlara koyup dilediğiniz üzere tüketebilirsiniz şimdiden afiyet olsun. 👌👈.

Acuka (Meze) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Az Malzemeli Tuzlu Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

10 Dakika Kurabiyesi
Patatesli Sandaviç
Şambali
Kıymalı Muhla (Kıymalı Yumurta)
Bazlama
Kıymalı Ispanak Yemeği
Hdabla | © 2024 |