Acuka (Meze)

Acuka (Meze) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 yemek kaşığı biber salçası ️
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- 1 diş rendelenmiş sarımsak
- Yarım çay bardağı galeta unu
- 1 su bardağı ceviz içi
- Yarım su bardağı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı tuz
Acuka (Meze) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm materyalleri mutfak robotundan geçirilir ve hazır üzerine zeytinyağı ekleyerek servis edebilirsiniz .
- Kavanozlara koyup dilediğiniz üzere tüketebilirsiniz şimdiden afiyet olsun. 👌👈.
Acuka (Meze) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




