Ek Gıda Dönemi Etli Ispanak

Ek Besin Periyodu Etli Ispanak Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı zeytin yağı
  • Bir tutam ıspanak
  • 2 yemek kaşığı bulgur
  • 2 adet köfte kadar kuzu eti koydum (isteğe bağlı)
  • 1.5 2 su bardağı kadar su

Ek Besin Periyodu Etli Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytin yağını koyduktan sonra eti biraz kavurun.
  2. Ardından bulguru, ıspanağı ekleyip suyunu ekleyip pişirebilirsiniz.
  3. Biraz dinlendikten sonra çabucak yiyebilir dişi yoksa çatal ile ezilebilir.

Ek Besin Devri Etli Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokanta Usulü Mor Lahana Turşusu
Kızartmadan Fırında Kuşbaşı Etli Patates Oturtması
Kuru Yeşil Fasulye Yemeği
Yeşil Mercimek Salatası
Saray Sarması
Çilekli Smoothie Kasesi
Hdabla | © 2025 |