Doyurucu Ve Sağlıklı Ekmek Tarifi Yulaflı

Doyurucu Ve Sağlıklı Ekmek Tanımı Yulaflı İçin Malzemeler
- 3 tane yumurta oda sıcaklığında
- 1 çay bardağı tuz
- 2 su bardağı yulaf unu
- 1 paket kabartma tozu
Doyurucu Ve Sağlıklı Ekmek Tanımı Yulaflı Nasıl Yapılır?
- Önce yumurtamızı ve tuzumuzu kabımızın içine alıyoruz ve köpüleşene kadar çırpıyoruz sonra yoğurdumuzu ek edip 5-6 saniye yeniden karıştırıyoruz.
- Diğer kalan materyallerimizi ek edip, tekrar karıştırıyoruz pürüzsüz hale gelinceye kadar sonra yağlı kağıt sermiş olduğum kalıbımın içine ek ediyoruz.
- Fırınınızı alt üst fan ayarlı 200 derece ayarlayıp evvelce 10 dakika ısındıktan sonra katıp pişiriyorum altıda üstü de kızarana kadar piştiğini bir kürdan yardımıyla anlayabilirsiniz kürdanınızı batırdığınızda kürdanınız pak çıkıyorsa pişmiştir fırından alabilirsiniz.
- Tamamen soğuyunca dilimleyip istediğiniz vakit tüketebilirsiniz şimdiden deneyen herkese afiyet olsun.
Doyurucu Ve Sağlıklı Ekmek Tanımı Yulaflı Fotoğraflı Yapılışı
