Kremalı Tavuklu Makarna

Kremalı Tavuklu Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet tavuk göğüs eti
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet kapya biber
- 2 su bardağı makarna
- 2 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 paket sıvı krema
- Yarım çay bardağından az zeytin yağ
Kremalı Tavuklu Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yağı tencereye koy içine küçük küp formunda doğradığımız tavuk göğsünü koy, suyunu çekip güzelce pişiriyoruz. Daha sonra ince doğradığımız biberleri ekleyip karıştırıyoruz.
- Biraz kavrulan biberlerin üzerine makarna ve baharatları ek ediyoruz. Sonra üzerine sıcak su ek ederek pişiriyoruz denetimli su verelim.
- Pişen ve suyunu çeken yemeğimizin en son kremasını verip karıştırıp altını kapatıyoruz. Yiyenlere afiyet olsun.
Kremalı Tavuklu Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










