Barbun Tava

Barbun Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg barbun
  • 5-6 yemek kaşığı mısır unu
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • Sıvıyağ

Barbun Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Barbunlarımızı güzelce temizleyip yıkayıp suyunu süzülmesi için süzgece alıyoruz.
  2. Bir kapta hazırladığımız mısır unu ve tuza iki tarafını da bulayıp sıvı yağ koyduğumuz tavamıza diziyoruz.
  3. Her tarafı pişene kadar pişiriyoruz.Afiyet olsun :).

Barbun Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kisiel (Kıssel)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilekli Ballı Kefir( 12+ Ay)
Patatesli Bazlama (Pamuk Gibi Ekmekler )
Portakallı Kek
Sebzeli Mantar Yemeği (Mantarı Birde Böyle Deneyin Tadına Doyum Olmayacak)
Portakallı Islak Kek
İkramlıklar
Hdabla | © 2024 |