Deniz Mahsulleri Salatası

Deniz Mahsulleri Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 50-100 gram karides
  • 50-100 gram kalamar
  • 50-100 gram midye
  • 2-3 adet mantar
  • 15-20 adet yeşil zeytin
  • 4-5 yaprak aysberg
  • 2-3 adet salatalık turşu
  • 1 adet salatalık
  • 1 adet çarliston biberi
  • 1 adet köy biberi
  • 1 adet konserve mısır
  • Zeytinyağı
  • Kaya tuzu
  • Nane
  • Kekik
  • Parmesan yahut kasar peyniri

Deniz Mahsulleri Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle karides, kalamar, midye ve mantarları yıkayalım, sonra bu gereçleri tepsiye dizip fırına verelim, 200* derece evvelce ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin.
  2. Bu sırada başka tüm zerzevatları yıkayalım ve akabinde dilimleyip tabağa alalım.
  3. Tabağa aldığımız sebzelerin üzerine hafif zeytinyağı gezdirip nane, kekik ve kaya tuzu ekleyelim.
  4. Ardından isteğe bağlı olarak parmesan yahut kaşar peynirini rendeleyip, ekleyelim.
  5. Son olarak fırından aldığımız gereçlerden karides ve midyeyi direk ekleyelim, mantar ve kalamarı ise doğrayıp salataya ekleyelim, karıştıralım.

Şimdiden afiyet olsun.

Deniz Mahsulleri Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tadına Doyum Olmayan Ispanaklı Börek
Muzlu İçecek Smoothie
En İyi Karamel Sos
Limonlu Haşhaşlı Kek
Dondurmalı Künefe
Tavuk Baget Haşlama
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet