Çikolatalı Kurabiye

Çikolatalı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 70 gram tereyağı yahut margarin
  • 1 yumurta
  • Yarım çay bardağı toz şeker
  • 2 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik damla çikolata

Çikolatalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağı, yumurta ve şekeri düzgünce çırpın.
  2. Daha sonra unumuzu ve kabartma tozunu ekleyip güzelce karıştıralım.
  3. Damla çikolatayı ekleyip kaşıkla karıştıralım.
  4. Hazırladığımız hamurdan doldurma kaşığıyla alıp tepsiye yerleştirin. (dondurma kaşığı yoksa olağan yemek kaşığıylada alabiliriz ele yapışan bir hamur olduğu için)
  5. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15 dk pişirelim. (üzeri kızarmasın)

Çikolatalı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cevizli Helva
Tam Kıvavamında Pankek Tarifi
Etli Pirinç Pilavı
Mor Lahana Mezesi
Hurmalı Kek (Şekersiz)
Etsiz Ve Pratik Çiğ Köfte
Hdabla | © 2025 |