Mor Lahana Mezesi

Mor Lahana Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım mor lahana
  • Yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz
  • Sıvıyağ

Mor Lahana Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sarımsağa tuz ekleyip ezelim.
  2. Üzerine yoğurt ekleyelim.
  3. İnce ince doğradığımız mor lahanayı sarımsaklı yoğurda ekleyelim.
  4. Üzerine sıvı yağ gezdirelim.
  5. Mor lahana mezesi hazır afiyet olsun.

Mor Lahana Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Enginar Dolması
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Avakadolu Poşe Yumurta
Çakallı Menemeni (Muhteşem Lezzet)
Ali Nazik (Kuşbaşılı)
Muzlu Pudingli Kek
Kıymalı Lahana Sarması
Tadına Doyum Olmayan Sarımsaklı Peynirli Poğaça
Hdabla | © 2024 |