Etli Pirinç Pilavı

Etli Pirinç Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo yağsız dana eti
  • 2 kase pirinç
  • 1 su bardağı şehriye
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • Tuz
  • Sıcak su yada et suyu

Etli Pirinç Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle etimi düdüklüde bi yarım saat kadar haşladım.
  2. Daha sonra döküm tenceremi ocaga aldım.
  3. Yağı ve şehriyeli pişirmeye bıraktım.
  4. Daha sonra pirinçi ekleyerek karıştırdım.
  5. Sonrasında halanmış eti ek ettim tuzunu ve eti haşladığım suyu ek ederek pişmeye bıraktım. Çok lezzetli oldu iftarlık hoş bi fikir. Tadı nefis oldu iftara yapabilirsiniz🤗.

Etli Pirinç Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Lorlu Ispanaklı Saç Böreği
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Tart
Kırmızı Pancar Salatası ( Sofralarınıza Renk Katacak)
Kalburabastı
Yumuşacık Anne Keki
Meyveli Cupcake
Burçak Pasta
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet