Cevizli Kurabiye

Cevizli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram margarin
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 2 adet yumurta ( birinin akı ayrılacak)
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 3,5 su bardağı un

Üzeri için;

  • Yumurta akı
  • Ceviz kırığı

Cevizli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yoğurma kabımıza un hariç tüm materyalleri koyup karıştıralım.
  2. Daha sonra denetimi bir biçimde unumuzu ekleyip hoş bir hamur yoğuralım.
  3. Hazır olan hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde koparıp elimizde yuvarlayıp hafif bastırıp evvel yumurta akına daha sonra cevize batırıp tepsimize dizelim.
  4. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirelim.

Denemenizi tavsiye ederim olağanüstü oluyor.

Cevizli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Haşlama
Fırında Tavuk
Barbekü Soslu Fırın Köfte
Mayasız Ispanaklı Börek
Mütebbel
Sigara Böreği (Fırında)
Hdabla | © 2025 |