Buzluk Limonata

Buzluk Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 kilo limon
  • 1.5 kilo toz şeker ( 5. 5 su bardağı )

Buzluk Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Limonları yıkayalım ve soyacakla kabuklarını soyalım ve derin bir kaseye aktarın üzerine şekerin yarısını ek edelim ve elimizle karıştıralım ve kenara alalım.
  2. Limonların beyaz kabuklarını soyalım ve atalım.
  3. Daha sonra limonlarımızı halka halka doğrayıp çekirdeklerini çıkarıp halka halka doğradığımız limonların üzerine kalan şekeri de ekleyip rondodan geçirelim ve limon kabuklarını da ekleyip karıştırın ve süzgeçten süzüp bir kaba alalım.
  4. Dondurucuya koyun istediğiniz vakit istediğiniz kadar limonata hazır. 🍋👌👌.

Not 🙂

Dondurulmuş limonata 1 bardak için 2 yemek kaşığı limonatayı bardağa alın ve üzerine soğuk su ekleyin karıştırın ve buz üzere için. 🧊🍋👌.

Buzluk Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabuska
Pamuk Gibi Yumuşak Ev Ekmeği
Coleslaw Salatası
Çedar Peynirli Soslu Tost Ekmekli Fırında Köfte
Rengarenk Arpa Şehriye Salatası
Anne Sütlacı (Nişastasız)
Hdabla | © 2025 |