Bol Malzemeli Havuç Tarator

Bol Gereçli Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 orta uzunluk havuç
  • 10-12 adet kornişon turşu
  • 1 küçük kase konserve mısır
  • 1 küçük kase iri kıyılmış ceviz
  • 5 dolu yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1-2 diş sarımsak (isteğe bağlı)
  • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım demet dereotu ,maydanoz

Bol Gereçli Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları rendeleyin 2-3 dakika zeytinyağında kavurun. Çok fazla kavurmayalım hafif canlı kalsın. Soğumaya bırakalım.
  2. Yoğurt, sarımsak, tuz ve dereotunu bir kaba alıp, karıştıralım. Kornişonları küçük küçük doğrayalım, öbür materyalleri ve soğuyan havuçları ekleyip karıştıralım.
  3. Servis tabağına alıp istediğiniz üzere süsleyip servis yapabilirsiniz.

Bol Materyalli Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Az Acılı Çiğköfte
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Coleslaw (Lahana Salatası)
Yoğurtlu Salatalık Meze
Soğuk Kahve
Soğuk Baklava
Tirileçe
Tuzsuz Nafiye
Hdabla | © 2024 |