Havuç Kızartması

Havuç Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet biraz büyüğünden havuç
  • Tuz
  • Kekik

Kızartmak için:

  • Sıvıyağ

Havuç Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencereye su ve tuz koyarak kaynatın.
  2. Kaynayan suyun içine soyulmuş ve 2’ye ya da 3’e kestiğiniz havuçları ekleyin.
  3. Havuçlar yumuşayana kadar pişirin.
  4. Bir bıçağın ucu yardımıyla denetimini yapabilirsiniz.
  5. Pişen havuçları süzün.
  6. Biraz süzülmesini ve soğumasını bekleyin.
  7. Daha sonra havucun dik tarafından kalınlığına nazaran 2 yahut 3 modüle kesin.
  8. Kızgın yağın içine atın ve kızartın.
  9. Üzerine kekik serpip servis yapın.Afiyet olsun🥰.

Havuç Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Buz Gibi Erik Suyu Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Firik Pilavı
Karışık Poğaça
Ramazan Pidesi (Fırından Alınmış Gibi)
Kolay Pankek
Glutensiz Pankek Tarifi
Makarna Salatası (Rus Salata)
Hdabla | © 2025 |