Baharatlı Ekmek Kruton

Baharatlı Ekmek Kruton Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 somun ekmeği büyüklüğünde bayat ekmek (istediğiniz çeşit)
  • 2-3 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı zeytinyağı (125 ml)
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
  • 1 ölçü tuz (yarım tatlı kaşığı)
  • 1 yemek kaşığı nane yahut kekik (isteğe bağlı)

Baharatlı Ekmek Kruton Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ekmeğimizi küçük küpler halinde doğrayalım ve bir kap içerisine alalım.
  2. Bir kasede zeytinyağı, sarımsak ve baharatları alıp güzelce karıştıralım.
  3. Karışımı ekmeklerin üzerine gezdirip her yerine gelecek formda harmanlayalım.
  4. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında ekmekler kuruyana kadar 30 dakika denetimli bir biçimde pişirelim.
  5. Krutonlar soğuyunca kavanoza koyabilirsiniz. İster çorbalarda isterseniz salatalarda kullana bilirsiniz. Afiyet olsun🥰.

Baharatlı Ekmek Kruton Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nefis İrmik Topları
Fırın Poşetinde Pişen Ekmek
Yeşil Elmalı, Pancarlı Roka Salatası (Böyle Sos Tadı Hiç Bir Yerde Yok)
Şifalı Tavuk Çorbası
Sebzeli Tavuk Yahni
Balkabaklı Pankek (Sebze Yemeyen Çocuklar İçin)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet