Açık Tost Aşkına

Açık Tost Aşkına Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tost ekmeği (kişi başı 1 adet)

Sos için;

  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 diş sarımsak (rendelenmiş)
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 tutam pul biber (1 çay kaşığı ucu kadar)
  • 3 yemek kaşığı su

Üzeri için;

  • Mozzerella peyniri rendesi (kaşar peyniri de kullanabilirsiniz)
  • 17 dilim sucuk
  • 13 dilim domates
  • İsteğe bağlı pastırma dilimi (her ekmek için 1 dilim)

Yağlı kağıt

Açık Tost Aşkına Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tost ekmeğini ikiye bölelim.
  2. Sos materyallerini bir kapta karıştıralım.
  3. Ekmeklere sosu sürelim.
  4. Üzerine peynir rendesini yerleştirelim.
  5. Bir sucuk, bir domates dilimi olmak üzere dizelim.
  6. Üzerine yağlı kağıt koyalım 3-4 dakika peynir eriyene kadar pişirelim.
  7. Açıp pastırma dilimini de koyalım 1,5 dakika kadar tutalım.

Afiyet olsun 🩷

Açık Tost Aşkına Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pişmaniye Kurabiye
Limonlu Ve Nişastalı Kek
Yayla Çorbası
Çıtır Çıtır El Açması Peynirli Börek
Hem Kolay Hem Lezzetli Patatesli Milföy Mantısı
Portakallı Ve Limonlu Cheesecake
Hdabla | © 2025 |