Babağannuç (Abuğannuç) Antakya Vazgeçilmez Mezemiz

Babağannuç (Abuğannuç) Antakya Vazgeçilmez Mezemiz Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet közlenmiş patlıcan
- 2 adet közlenmiş domates
- 2 adet közlenmiş acı biber
- 2 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı nar ekşisi
- Tuz
- Zeytinyağı
Babağannuç (Abuğannuç) Antakya Vazgeçilmez Mezemiz Tanımı Nasıl Yapılır?
- Közlenmiş olan tüm sebzelerimiz soyulup, bir hoş bıçak ile dövülecek.
- Sonrasında içerisine sarımsakları rendeliyoruz.
- Nar ekşimizi, tuzumuzu ve zeytinyağımızı ekleyip birbirleri ile özdeşleşene kadar karıştırıp servis edebilirsiniz. Deneyeceklere afiyet olsun🌸
Babağannuç (Abuğannuç) Antakya Vazgeçilmez Mezemiz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


