Asma Yapraklı Çorba

Asma Yapraklı Çorba Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı haşlanmış buğday
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 7 adet taze asma yaprağı
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 limonun suyu
  • Et suyu
  • Tuz
  • Sıvıyağ
  • Kırmızı toz biber

Asma Yapraklı Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önceden haşlanmış buğdayı,nohutu tencereye alıp özleşene kadar pişirelim.
  2. Et suyunu da ekleyelim.
  3. Ardından içerisine ince kıyılmış asma yapraklarını ekleyelim.
  4. Ayrı bir kapta un,yoğurt ve limon suyunu çırpıp çorbasının içerisine ekleyelim. Tuzu da ekleyelim.
  5. Servis ederken tavada yağ,nane,toz biber karışımı yapıp üzerine kaşıkla koyalım.

Asma Yapraklı Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mercimek Çorbası
Haşhaşlı Mercimekli Börek
Nefis Acılı Sosu İle Fırında Brokoli
Biber Dolması
Coleslaw Salatası (Kfc Lahana Salatası)
Üç Malzemeli Tatlı
Hdabla | © 2025 |