Parfe (Dondurma Lezzetinde Çok Pratik Buzluk Tatlısı)

Parfe (Dondurma Lezzetinde Çok Pratik Buzluk Tatlısı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 kutu yani 3 poşet kremşanti
  • 2 bardak soğuk süt
  • 1,5 paket kakaolu petibör bisküvi
  • 10 adet çilek
  • 1 küçük muz
  • 1 silme çay kaşığı tarçın
  • Yarım çay bardağı kadar damla çikolata

Parfe (Dondurma Lezzetinde Çok Pratik Buzluk Tatlısı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kremşantiyi mikser yardımıyla hazırlayalım.
  2. Bisküvileri iri modül olacak halde elimizle parçalayalım.
  3. Bisküvileri, doğradığımız çileği, muzu ve tarçını, kremşantiye ekleyelim.
  4. Dilediğimiz bir kalıba streçfilmi yerleştirelim. (ince uzun kalıplar dilimlenme kademesi için daha kullanışlı olacaktır. ) streçfilmin, kalıbın dışına sarkmasına itina gösterelim.
  5. Hazırladığımız karışımı ekleyip streçfilmi büsbütün kapatalım. Hava almamasını sağlayacak formda paketleyelim. Buzluğa kaldıralım.
  6. Donduktan sonra çıkaralım. Yaklaşık 30 dk sonra dilimlenmeye hazır olacaktır.

Parfe (Dondurma Lezzetinde Çok Pratik Buzluk Tatlısı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sevimli Kurabiyeler
Karaköy Poğaçası
Şeyh Mualla
Elmalı Ve Yaban Mersinli Bebek Pankek
Tek Kişilik Kendimi Seviyorum Suflesi
Profiterol Ve Ekler Hamuru (Sıvıyağla)
Hdabla | © 2025 |