Zeytinyağlı Taze Fasülye

Zeytinyağlı Taze Fasülye Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram taze fasulye
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet büyük uzunluk kuru soğan
  • 1 adet kapya biberi( isteğe göre)
  • 3 adet orta uzunluk domates
  • 1 su bardağı sıcak su
  • 1 çay bardağı toz biber
  • Çay kaşığı uçuyla karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz

Zeytinyağlı Taze Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru soğanlarımızı yemeklik olarak küp küp doğrayalım uygun bir tencereye zeytinyağını ek edip doğradığımız kuru soğanı hafif bir renk alana kadar kavuralım.
  2. Yarım kapya biber jülyen biçiminde doğrayıp ek ederek 2 dakika kadar kavuralım ( isteğe bağlı ben sevdiğim için koyuyorum) taze fasülyelerin yıkanıp daha sonra uç kısmınlarını temizleyerek istediğiniz biçimde doğrayalım.
  3. Kavrulan soğanların üzerine ekleyelim 5 dakika zeytinyağında pişirelim 1 su bardağı sıcak suyu ek ederek baharatlarımızı ekleyelim.
  4. Kabuklarını soyduğumuz domatesleri küp küp doğrayalım üzerine ekleyelim ve hiç karıştırmadan yaklaşık 25 dakika kadar pişirelim. ( pişme müddeti fasülyenin cinsine de bağlıdır değişebilir ) afiyet olsun.

Zeytinyağlı Taze Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çöp Şişte Köfte Patates
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

1 Hamur 3 Kek
Ekler
Kremalı Kurabiye
Kıymalı Kol Böreği
Yaş Pasta
Lazanya
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.