San Sebastian Chescake

San Sebastian Chescake Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram labne
  • 200 gram krem peynir
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 yumurta oda ısısında olmalı
  • 1 kutu sıvı krema
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 pk vanilya
  • Servis sırasında eritilmiş çikolata isteğe bağlı

San Sebastian Chescake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle şeker labne ve krem peyniri bir kaba alıp şeker eriyene kadar çırpalım.
  2. Daha sonra kremayı ekleyip çırpalım .
  3. Sonra elimiz ile çırpmaya geçip teker teker yumurtaları ekleyip çırpalım.
  4. En son bir kaşık unu ve vanilyayı ekleyip yeterlice karıştıralım.
  5. Topak topak kalmasın.
  6. Yağlı kağıt koyduğumuz 24 cm kek kalıbına koyup 200 derece fırına atalım denetimli pişirelim.
  7. Fırından çıkınca üstü sallanması gerekiyor, dolapta 1 gün dinlendikten sonra servis edelim afiyet olsun. 👌☺️.

San Sebastian Chescake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Terbiyeli Tavuk Çorbası ( Şehriyeli)
Soğan Dolması
Karışık Meyve Kompostosu
Airfry/Fırında Somon
Dereotlu Yağ Çekmeyen Pişi Tarifi
Hamsiköy Sütlacı
Hdabla | © 2025 |