Garnitürlü Salata

Garnitürlü Salata Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 kase bezelye
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 4 yemek kaşığı mayonez

Üzeri için;

  • Dereotu
  • Kornişon turşu

Garnitürlü Salata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuç ,patates küp küp doğrayın haşlayın.
  2. Bezelyeleri haşlayın.
  3. Derin bir kaba alıp hepini karıştırın, kornişon turşuyu ufak doğrayın yoğurt mayonezide ekleyin.
  4. İstediğiniz kalıpla biçim verin ,üzerini dereotu ile süsleyin.

Garnitürlü Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Cepli Sandviç Poğaça (Videolu)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuru Domatesli Peynirli Gevrek Poğaça
Kolay Sağlıklı Atıştırmalık Meyve Topları (Züber Lezzeti)
Lorla Sürme Peynir
Yulaflı Lezzetli Ara Öğün
Tırtıl Kurabiye
Beyza’mın Ellerinden Kahvaltı
Hdabla | © 2025 |
Not Found
404
Not Found