Kavılca Ekmeği

Kavılca Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı sıcağa yakın süt
  • 1 su bardağı peynir altı suyu
  • 1 paket hazır ekşi maya
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 3 su bardağı kavılca unu

Kavılca Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, maya ve toz şekeri karıştırarak 10 dakika bekletin.
  2. Kalan öteki gereçleri ekleyip yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun.
  3. Hamuru 1 saat mayalalandırın.
  4. Mayalanan hamuru tepsiye yerleştirin ve 50 derecede ılıtılan fırında yaklaşık yarım saat daha mayalandırın.
  5. Süre sonunda fırını 180 dereceye yükselterek, üzeri kızarana kadar pişirin.
  6. İçinin pişip pişmediğini kürdan yardımıyla denetim edebilirsiniz. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.

Kavılca Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Balkabaklı Muhallebi (6 +ay)
Beyaz Çikolata Soslu Profiterol
Ördek Yumurta Ve Avakado Soslu Ekmek
Kandil Simidi
Kupta İki Renkli Muhallebi
Güveçte Kıymalı Tepsi Yemeği
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet