Bal Kabağı Helvası

Bal Kabağı Helvası Tanımı İçin Malzemeler
- 4 yemek kaşığı tereyağ
- 4 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı şeker
- 3 yemek kaşığı süt yahut krema
- 4-5 dilim kabak tatlısı
- Tarçın
Bal Kabağı Helvası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tereyağını eritip üzerine unu ekleyip kavuruyoruz unun kokusunun çıkması kâfi.
- Ardından şeker ekleyip biraz daha kavuruyoruz.
- En son kabak tatlılarını ve sütü ekleyip blendırdan geçiriyoruz pürüzsüz bir kıvam almasını sağlıyoruz.
- Damak tadına nazaran tarçın ekleyip tahin ile servis ediyoruz afiyet şeker olsun 😋.
Bal Kabağı Helvası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







