Kabak Sote

Kabak Sote Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet soğan
- 1 adet kapya biber
- 2/3 adet kabak
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Karabiber
- Sıvıyağ
Üzeri için;
- Bir tutam dereotu (maydanoz da yakışıyor)
Kabak Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğanları doğrayıp sıvı yağ koyduğumuz tencerede kavurun.
- Kavrulan soğanların üzerine kabak ve kapya biberleri de ek edip kavurmaya devam edin.
- Kavrulan sebzelerin üzerine salça tuz karabiber ekleyip birkaç dakika daha kavurun.
- Yemeğiniz servise hazır üzerine dereotu ile servis edebilirsiniz.Afiyet olsun 🌸.
Kabak Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


