Kolay Havuçlu Pilav (Özbek Pilavı Lezzetinde)

Kolay Havuçlu Pilav (Özbek Pilavı Lezzetinde) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 su bardağı pirinç
  • 2 adet havuç
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • Ayçiçek yağı
  • Zeytinyağı
  • Su

Kolay Havuçlu Pilav (Özbek Pilavı Lezzetinde) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları rendeleyip ayçiçek yağı, zeytinyağı ve tereyağıyla kavuruyoruz.
  2. Pirinçleri de yıkayıp tencereye ekliyoruz.
  3. Üzerine tuz ve sarımsağı ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Üzerini geçecek kadar su koyup zerdeçal ekliyoruz.
  5. Piştikten sonra dinlendirip servis ediyoruz. Afiyet olsun. :).

Kolay Havuçlu Pilav (Özbek Pilavı Lezzetinde) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokanta Usulü Ezogelin Çorbası
Kırmızı Erik Şerbeti
Ispanaklı Köstebek Pasta
Lezzetli Havuç Topları
Çikolatalı Güllaç (Soğuk Baklava Tadında)
Vişneli Brownie
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet