Bulgur Pilavı

Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı arpa şehriye
  • 1.5 su bardağı bulgur
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 3.5 su bardağı su

Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak şehriyeyi kavuralım. Daha sonra bulguru ekleyelim biraz kavuralım ve tuzu ekleyelim akabinde suyu ekleyelim kısık ateşte 15 dakika pişirelim.
  2. Üzerinde biraz su kalınca altını kapatalım beş dakika dinlendikten sonra servis edelim.

Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kereviz Salatası (Süslü)
Kuymak (Mıhlama) Yapılışı
Mickey’li 2 Yaş Butik Kurabiye
Mini Pizzalar
Kaya Kurabiyesi
Alman Usulü Makarna Salatası
Hdabla | © 2025 |