Tavuk Butlarının En Güzel Hali
Tavuk Butlarının En Hoş Hali Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket but
- 2 büyük uzunluk patates
- 1 adet soğan
- 1 baş sarımsak
- Çeri domates ( bahçeden kopardığım domates)
- 1 çay bardağı yağ
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Pulbiber
- 1 çay kaşığı kekik
Tavuk Butlarının En Hoş Hali Tanımı Nasıl Yapılır?
- Butların derilerini çıkartıp bi hoş yıkıyoruz ,ardından büyük uzunluk borcama koyup patates, soğan ve sarımsakları soyup onlarıda ekliyoruz.
- Pulbiber, tuz ,yağ ,kekik ve salçamızı da ekleyelim ,domatesleri unutmayalım.
- Sonra hepsini güzelce karıştırıp üzerine yağlı kağıt koyun.
- Önceden ısıtılmış 170 derecedeki fırına koyup orta sıra denetim edip pişince servis ediyoruz afiyet olsun 🌸.
Tavuk Butlarının En Hoş Hali Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









